Livrare pizza București
Telefon comenzi

Promoții la livrare și ridicare

Produs NON-PROFIT: Mască de față

Achiziționăm de pe piață aceste măști cu 5 lei și le punem la dispoziția Clienților la același preț, doar pentru că știm ca sunt greu de găsit. Mască din material TNT, 2 straturi, cu prinderi elastice. Fabricată în România. Disponibile în secțiunea "Alte produse".

Creează-ți propriul combo!

Te bucuri de reducere de până la 39% când achiziționezi 2, 3 sau 5 pizza medii pentru familie sau grupul tău de prieteni. Alege combo-ul potrivit și combină produsele tale favorite! Nu se cumulează cu alte promoții.

#staiacasă - Reducere 30% la comanda minimă 60 lei

Ai reducere 30% la orice comandă de peste 60 lei. #staiacasă și bucură-te de gustul delicios al pizzei și gustărilor Dodo! Nu se cumulează cu alte promoții sau cu combo-uri.

Pizza CADOU de Ziua Ta de Naștere! Promocod: D777

Cu 3 zile înainte de ziua ta de naștere și cu 10 zile după îți oferim o pizza 4 Seasons CADOU! Comandă în valoare de 35 lei, tastează promocodul și primești pizza cadou! Comanda nu trebuie să includă combo

Livrare fără contact

Luăm în serios răspândirea coronavirusului în Romania. Prioritatea noastră de top este siguranța și sănătatea colegilor și a clienților noștri. Întotdeauna urmăm cele mai înalte standarde de igienă și practicăm o deschidere totală în privința pregătirii produselor noastre.

Începând cu 16 martie, livratorii noștri vor lăsa comanda în fața ușii tale. Lansăm acest concept de livrare fără contact, deoarece credem că putem să aducem bucurie clienților noștri și, în același timp, să ne protejăm curierii. Livratorul te va contacta în avans pentru a stabili locația de unde vei prelua comanda. Pentru a asigura această livrare fără contact, toate comenzile online trebuie plătite direct în aplicație sau pe website. Așadar, fără numerar, fără POS la livrator.