Livrare pizza București
Telefon comenzi

Promoții la livrare și ridicare

NOU! Pizza Pesto

Încearcă delicioasa Pizza Pesto pentru o excursie a gusturilor în aromata Italia! Sos de pesto, pui, sos de cașcaval, brânză feta, roșii cherry și mozzarella, pe un blat pufos sau subțire.

NOU! Pizza Carbonara

Viva Italia! ?? Încearcă noua Pizza Carbonara cu textură cremoasă și bacon crocant, asezonată cu condimente italiene pentru o aromă autentică.

Rustica 25 cm CADOU la orice pizza mare

Adaugă în coș orice pizza mare, tastează promocodul și ai CADOU o pizza Rustica 25 cm. Promoție valabilă de luni până joi. Comanda nu trebuie să conțină combo.

Creează-ți propriul combo!

Te bucuri de reducere de până la 39% când achiziționezi 2, 3 sau 5 pizza medii pentru familie sau grupul tău de prieteni. Alege combo-ul potrivit și combină produsele tale favorite! Nu se cumulează cu alte promoții.

Pizza CADOU de Ziua Ta de Naștere! Promocod: D777

Cu 3 zile înainte de ziua ta de naștere și cu 10 zile după îți oferim o pizza 4 Seasons CADOU! Comandă în valoare de 35 lei, tastează promocodul și primești pizza cadou! Comanda nu trebuie să includă combo

Combo Revedere

Sărbătorește momentul revederii cu cei dragi: 7 pizza medii delicioase la alegerea voastră! O combinație ideală pentru 8-12 iubitori de pizza. Nu se cumulează cu alte oferte sau promoții.